Vigtig information om din rejse

REJSEGARANTIFOND

Fjordrejser er agent for rejsens tekniske arrangør: Lauritzen Rejser, reg. 2553 cvr. 35690810.

 

BILLET/REJSEBEVIS

Når du har modtaget din kvitering/billet fra Fjordrejser er det MEGET VIGTIGT du kontrollerer, at alle navne stemmer overens. Husk også at ved udlandsrejser skal navnene passe med det der står i passet. Såfremt der er ændringer må disse meddeles straks.

TURISTSKAT

De fleste byer opkræver i dag en turistskat hvor afgiften varierer efter hotellerne klassificering og ligger mellem 1-5 euro pr. dag. Denne skat er altid regnet med i vores pris til dig.

VÆRELSER/HOTELLER

Vores hoteller har ofte værelser der varierer i såvel størrelse, som farver og form. De fotos der vises på hjemmesiden, skal derfor kun ses som eksempler. Vi kan ikke garantere at du får et værelse med samme udseende og standard som vist på fotos i katalog/hjemmeside.
På ankomstdagen må det ikke forventes, at værelserne er til rådighed før kl. 13-15.00 af hensyn til rengøringen. På afrejsedagen skal værelserne forlades ca. kl. 10.00 af hensyn til rengøringen.
Såfremt ankomst/afgang er udenfor hotellernes spisetider kan det ikke forventes at den evt. købte pension vil være tilgængelig og der ydes ikke nogen kompensation i den forbindelse.

ENKELTVÆRELSE

Enkeltværelser er generelt en mangelvare. Ofte lever de ikke op til standarden som på de øvrige værelser. Vær opmærksom på at du skal betale et tillæg for at få et enkeltværelse

TURENS VARIGHED

Turens varighed er ALTID inkl. afrejse og hjemkomst dagen uanset tidspunkt for afrejse- og hjemkomst.

BAGAGE PÅ BUSREJSER

Af hensyn til bussens bagagekapacitet må der maximum medbringes 15 kg bagage pr. person. Der er ikke plads til at medbringe barnevogn/klapvogn eller kørestol. Paraplyklapvogn accepteres såfremt det er aftalt med os og påført billetten. Rollator kan medbringes efter aftale. Det skal være påført billettten.

PAS/VISUM

Gæster uden dansk pas eller EU pas er SELV forpligtet til at undersøge evt. krav om VISUM eller TRANSITVISUM til transitlandene samt det endelige rejsemål.
Gæster der afvises pga. ugyldigt pas eller manglende visum/transitvisum kan ikke forvente nogen refusion for afbrudt rejse, ligesom hjemrejsen må ske for egen regning.

GULT ELLER BLÅT SYGESIKRINGSKORT

Fra 1. august 2014 blev reglerne ændret så du skal have et blåt sygesikringskort, hvis du rejser i Europa.
Måske har du også brug for en rejseforsikring, for fremover gælder nye regler for refusion af udgifter til lægebehandling.

Det kan koste penge at komme til læge

Fra den 1. august 2014 var du dækket af sygeforsikringen i det land, du rejser i – det sørger det blå sygesikringskort for.
Kortet giver dig ret til samme behandling som borgerne i landet.
Hvis de skal betale for at komme til lægen, så skal du det også. Måske koster det også penge at få medicin.

Du skal selv bestille det blå kort

Du skal selv bestille det blå sygesikringskort. Kortet bestiller du på www.borger.dk eller ved at tage hen på det nærmeste borgerservicekontor.
Det er gratis at bestille kortet, og ventetiden er omkring to uger.

Du kan også læse mere om det blå sygesikringskort på huskdetblaa.dk

 

OPHOLD PÅ DESTINATIONEN.

Såfremt der er uoverensstemmelse med din rejse, er det vigtigt at du STRAKS forsøger at løse problemet med hotellets reception. Opnår du ikke en tilfredsstillende løsning her, må du straks kontakte Fjordrejser.
Det er vigtigt, at dette gøres straks når manglen konstateres og ikke efter hjemkomst! Er der spørgsmål eller problemer så kontakt os. Vi kan bedre hjælpe end din nabo.