3 dage i Ribe. Sort Sol

 

 

 

Program for dagene :


Sort Sol. Ribe, Fanø og Christiansfeld 3 dage/2 nætter

Mandag d 14 sept. – Onsdag d 16 sept 2020

Mandag : Afgang fra Skibby kl 8 mod Ribe med pause på Fyn.

Ankomst Ribe ca kl 12 hvor der bliver tid på egen hånd i byen. Kl 15 indtjekning på

Hotel Dagmar. Torvet 1. 6760 Ribe.

Hotel Dagmar er et 4 stjernet hotel midt på Domkirkepladsen i Ribe. Værelser med eget bad, toilet, føn, minibar, internet og tv. Opholdet er med halvpension, startende med aftensmad mandag og slutter med morgenmad onsdag. Hotellet har ingen elevator, men der er mulighed for bagagehjælp på hotellet. Aftensmad på hotellet. Kl 20 “Vægterrundgang” i byens gader.

Tirsdag : Morgenmad på hotellet. Færgen Esbjerg – Fanø. I Nordby er der tid på egen hånd i den meget idylliske by. Retur til hotellet, hvor vi kl 17.30 skal til Sort Sol med guide fra Sort Safari. Sort Sol er naturens “balletdansere” når stærene ved solnedgangstid i flotte formationer slår sig til ro for natten. Medbring evt et tæppe/siddestykke til ventetiden på diget. Aftensmad på hotellet.

Onsdag : Morgenmad på hotellet. Udtjekning og afgang kl 10, hvor turen går til Christiansfeld, som kan opleves på egen hånd. Christiansfeld er bl.a kendt for sine dejlige honningkager. Frokost i Christiansfeld på egen hånd. Hjemkørsel kl 15 hvilket betyder vi er i Skibby ca kl 19.

PRIS kr 3300,-  Tillæg for eneværelse kr 725,-

Ved booking betales depositum kr 700,- og restbeløbet senest 10 august 2020. Prisen er incl transport, hotel, halvpension. Drikkevarer for egen regning.

Ring og book din tur hos Fjordrejser på 22 700 409

Eller pr mail til fjordrejser@gmail.com


Før stærene går til ro for natten, tegner de store flokke nogle meget fascinerende mønstre på himlen - dette kaldes Sort Sol. Om morgenen ved solopgang starter stærene igen for at finde føde. Efter et par dage flytter stærene en smule, fordi tagrørene er for slidte og for at snyde rovuglene. Derfor kan man aldrig være helt sikker på, hvor stærene går ned til overnatning.

HUSK: Evt pas, varmt tøj, siddeunderlag, praktisk fodtøj og evt. en kikkert.