Julemarked i Flensburg og overnatning i Suderlugum. D. 7-8 dec 2019

Er der noget bedre end lille smuttur hjemmefra? 

Tag med på Julemarked i Flensburg, indkøb hos Fleggaard og julehygge i Tønder. Med overnatning i Landhaus Smaga i Suderlugum

Lørdag d 7 dec. – søndag d 8 dec. 2019

Turen er incl. halvpension.

Afgang fra Hovedgaden 25 i Skibby kl 8.00.

Vi kører med passende pauser direkte til Flensburg og det flotte Julemarked, som strækker sig fra Nordermarkt til Südermarkt med ca 60 boder. Her kan du finde alt fra juledekorationer og andet kunsthåndværk til honningkager. Her finder du også verdens mindste bardisk, som serverer Tallin-punch. Boden hedder "Der kleinste Tresen der Welt". Efter nogle gode timer i Flensburg sætter vi kursen mod Süderlügüm og Landhaus Smaga, hvor vi bliver indkvarteret og aftensmaden serveres. Drikkevarer er for egen regning.
Efter morgenmaden og tjek-ud fra hotellet pakker vi bussen og kører til Fleggaard få kilometer fra vores logi. Her er det muligt at handle ind til julens hyggestunder, dog ikke ubegrænset mht fx øl og vand. Dette vurderes ved pakning af bussen ved hotellet. Hos Fleggaard er der som regel mulighed for at smage på vinen ,før du vælger lige netop din julevin! Herefter kører vi videre til Tønder, hvor vi får et par timer på egen hånd.Hvis du stadig er i stemning til indkøb af juleting kan et besøg i "Det gamle Apotek" anbefales! Butikken, som året rundt har en hel etage med julepynt. Det kan også anbefales at finde et måltid mad i Tønder. da vi herefter kører mod Sjælland med et enkelt stop på Fyn (måske to).Tiderne for hvert enkelt stop oplyses undervejs.

Forventet ankomst til Skibby ca kl 20.

Pris pr person i delt dobbeltværelse kr. 1150,-

Tillæg for eneværelse kr 100,- Hele beløbet betales ved tilmelding.

Kontakt os på 22 700 409 eller pr mail til

fjordrejser@gmail.com