Fanø, Rømø, Sild og Mandø

BEMÆRK NY DATO!

Fanø. Rømø. Sild og Mandø
Mandag d 13 juli – Torsdag d 16 juli 2020Med afgang fra Bymidten 18 B. 4050 Skibby kører vi Mandag d 13 juli 2020 kl. 7.00 til Esbjerg og derfra videre til Fanø, hvor vi starter med en 2-retters middag på Restaurant Ambassaden og derefter 2 timers guidet rundtur og tid på egen hånd. Tilbage på fastlandet bliver vi indlogeret på Motel Rovli, Holmvej 3, Brøns, 6780 Skærbæk. Aftensmad på hotellet.

Tirsdag d 14 juli. Efter morgenmaden kører vi til Rømø og derfra med færgen til Sild. På færgen får vi en let frokost ombord og på Sild en guidet rundtur incl kaffe og kage. Vi skal med biltoget retur til Niebüll og på vej hjem mod hotellet gør vi stop ved Fleggaard, hvor der vil blive mulighed for grænsehandel. Aftensmad på hotellet.

Onsdag d 15 juli. Efter morgenmaden kører vi til Ribe, hvorfra vi skal med traktorbussen til Mandø med bla. guidet rundtur og 2-retters menu på Mandø Kro. Aftensmad på hotellet.

Torsdag d 16 juli. Efter morgenmad og tjek-ud på hotellet skal vi besøge Højer Pølser og vi skal spise dejlig frokost på Schackenborg Slotskro. Denne dag skal vi også besøge Toobuys Torv i Bredebro, hvor der bliver mulighed for at handle i ECCOs outletbutik med yderligere 10 % rabat. Her får vi også kaffe og kage. Med et enkelt stop henover Fyn vil vi være i Skibby ca kl 20.


Opholdet på Motel Rovli er med ½ pension. Derudover er frokost mandag, tirsdag, onsdag og torsdag også incl i rejsens pris, samt kaffe og kage tirsdag og torsdag.
Drikkevarer alle dage er for egen regning.


Pris kr 3810,-. Tillæg for eneværelse kr 675,-
Depositum på kr 700,- skal betales ved bestilling af rejsen.


Ring på 22 700 409 og book din tur eller send en mail til fjordrejser@gmail.com