4 dage/3 nætter på dejlige Djursland 3 - 6 august 2020

Mandag d. 3 august. Kl. 9.00 er der afgang fra Bymidten 18 B, 4050 Skibby.

Turen er over Fyn med indlagt pause. Herfra forsætter vi til Aarhus, hvor der bliver lidt tid på egen hånd til hygge og shopping. Herefter kører vi videre til Grenå med forventet ankomst ca. Kl. 16.00, hvor vi bliver indlogeret på Hotel Gjerrild Kro, Gjerrild Bygade 16, 8500 Grenå. Her venter os en velkomstdrink samt 2-retters menu.

Tirsdag d. 4 august. Efter morgenmaden kører vi til Nationalparken Mols Bjerge, hvor vi skal se den skønne natur. Derfra kører vi til Ree Park Safari, hvor vi skal have nogle spændende timer i det naturskønne område. Ree Park er en safaripark der ligger ved Ebeltoft. Dyreparken er omgivet af 125 hektar park og jord, og her vil man opleve masser af eksotiske dyr. Her kan man fx tage en tur rundt i parken med toget, som er for egen regning. I caféen sælges mad, kaffe og div, eller du kan nyde den smurte madpakke, som du om morgenen selv smører på hotellet for 25 kr. Efter dagens oplevelser kører vi retur til hotellet, hvor der venter os en 2-retters menu.
Onsdag d. 5 august. Efter morgenmaden kører vi til den smukke by Mariager, hvor vi skal besøge den gamle Mariager Kirke, som er fra ca. 1400-tallet, herfra kører vi til Mariager Saltcenter. I sydehytten, kan du opleve hvordan saltet bliver til, og i ”Saltminen” er der biograf, udstilling, salthave og saltbad, hvor du kan blive forkælet fra yderst til inderst. Her kan man også købe mad - kaffe og div, eller spise sin smurte madpakke. Efter dagens oplevelser kører vi retur til hotellet, hvor der venter os en 2-retters menu.
Torsdag d. 6 august. Efter morgenmaden tjekker vi ud fra hotellet ca. Kl. 11.00 herfra kører vi hjemad. Med indlagte pauser, forventer vi ankomst i Skibby ca. Kl. 17.00.

PRIS kr 3710,00.

Depositum kr 700,00 ved booking.

 

Det med småt

Pris kr. 3710,- Som inkluderer: Transport og 3 nætter på Hotel Gjerrild Kro med halvpension & udflugter. Alle Drikkevarer er for egen regning.
Ved tilmelding betales et depositum på 700,-
og restbeløbet betales senest d. 20 april 2020.
Ring på 22 700 409 & book din tur eller send en mail til fjordrejser@gmail.com

Information om kroen: Hotel Gjerrild Kro, Gjerrild Bygade 16, 8500 Grenå. Hotellets hjemmeside: www.hotel-gjerrild-kro.dk. Lille hyggelig 3 stjernet kro med fokus på det lokale. Kongeligt priviligeret og familieejet gennem 3 generationer.

Inkl. i prisen: Bustransport iflg. program, ophold på hotellet i værelse med privat bad og toilet. 3 x ½ pension.