4 dejlige dage på solskinsøen

Tag med til Solskinsøen Bornholm 20-23 aug 2020

Torsdag d. 20 aug. Kl. 9.00 er der afgang fra Bymidten 18B, 4050 Skibby.

Herfra kører vi til Ystad hvor vi skal med færgen Kl. 12.30.

Vi ankommer til Griffen Spa Hotel ca. kl. 14.00. Herfra har man eftermiddagen til egen disposition i Rønnes gamle bydel. Med mulighed for et besøg på Hjorts Keramikfabrik eller bare gå en tur ved vandet. Om aftenen er der en 2-retters menu på hotellet.

Fredag d. 21 aug. Efter morgenmaden er der rundtur på Nordbornholm med guide, Her skal vi blandt andet se og høre om Hammershus, det nye besøgscenter, Østerlars RundKirke som er fra 1100-tallet, Helligdomsklipperne hvor vi besøger de særegne klippepartier. I ” Den sorte” gryde” kan man, med lidt held, se Danmarks største edderkop der hedder ” Grotteedderkoppen. I Gudhjem venter der os en dejlig frokosbuffet på Restaurant Brøddan. Her vil der også blive lidt tid på egen hånd, hvor man kan nyde byens smukke huse, som giver en helt speciel stemning. Efter dagens oplevelser kører vi retur til hotellet hvor der venter os en 2-retters menu.
Lørdag d. 22 aug. Efter morgenmaden er der rundtur på Sydbornholm med guide, Her skal vi blandt andet se og høre om naturen, de fortryllende fiskerlejer som ligger med en fantastisk udsigt over Østersøen og de mange klippeskær. Vi besøger også Danmarks største vingård hvor vinbonden tager imod os og giver et par smagsprøver på gårdens vine, mens han fortæller om det at være vinpioner i Danmark. Vi kommer også forbi Svaneke, Nexø, Dueodde, samt Snogebæk som har en helt speciel atmosfære. Havnen er anlagt som en ø-havn, her finder man røgeri, restauranter, isfabrik, kunsthåndværkere, en lille chokoladefabrik samt mange små hyggelige butikker. Efter dagens oplevelser kører vi retur til hotellet hvor der venter os en 2-retters menu.
Søndag d. 23 aug. Efter morgenmaden, tjekker vi ud fra hotellet ca kl. 11.00 herfra kører vi lidt rundt på Bornholm, hvor vi vil runde et røgeri hvis man vil have noget med hjem. Vi forlader Solskinsøen med færgen kl. 14.30. Vi forventer ankomst i Skibby ca. kl. 18.00.
Alle drikkevarer, samt frokost Torsdag, Lørdag og Søndag er for egen regning.
Pris kr. 4151.- Inkl. Transport, Hotel med halvpension, frokost fredag, oplevelser og guide.
Tillæg for enkeltværelse 3 nætter 825.- Tillæg for havudsigt og balkom 3 nætter 600.-
Ved tilmelding betales et depostitum på 700 kr. Restbeløbet betales senest d. 30. juni 2020.
Book din tur på 22 700 409 eller send en mail til fjordrejser@gmail.com
Ret til ændringer i programmet forbeholdes