Særudstilling i anledning af H.K.H. Kronprinsesse Marys 50-års Fødselsdag. Tirsdag d. 17. maj 2022.

Aflyst manglende tilmelding

Tirsdag d. 17. maj. Kl. 8.00 er der afgang fra Valby Station og kl. 9.15 er der afgang fra Bymidten 18 b, 4050 Skibby. Hvor vi sætter kursen mod Frederiksborg Slot i Hillerød, her skal vi se en guidet særudstilling kl. 10.30 i anledning af H.K.H. Kronprinsesse Marys 50-års fødselsdag, som er arrangerer af Det Nationalhistoriske Museum på Frederiksborg, udstilling fortæller om Kronprinsessens personlige historie.

Derudover viser udstillingen, hvordan Kronprinsesserollen gennem tiden er blevet skabt i et samspil mellem historiske rammer og traditioner samt den aktuelle virkelighed. I udstillingen møder man prinsesser, der er kommet til Danmark fra udlandet, og danske prinsesser der er blevet kronprinsesser i udlandet. Fælles for kronprinsesserne i udstillingen er, at de har været med til at præge deres tid på både på det sociale og kulturelle område.

Kronprinsesse Marys personlige historie og betydning for det danske kongehus og Rigsfællesskabet fortælles gennem billeder, portrætter og personlige genstande samt draget båret ved forskellige opgaver, rejser og festligheder. Udstillingen giver et indblik i Kronprinsesse Marys engagement i egne protektioner og hendes store arbejde på den danske og internationale scene.
Kl. 13.00 er der frokost på Spisestedet Leonora. Vi forventer ankomst ca. kl. 16.00 i Skibby og Valby Station ca. kl. 17.15

Pris pr. person Kr. 670,- inkl. i prisen.
Transport.
Entre.
Rundvisning med guide.
Frokost på Leonora.
Drikkevarer for egen regning.

Begrænset deltagerantal.

Ring & Book din tur på 22 700 409 eller send en mail til. fjordrejser@gmail.com
Turen betales ved tilmelding.
Ret til ændringer forbeholdes.