Solskinsøen Bornholm inkl. ½ pension. Fredag d. 212. oktober - Tirsdag d. 25. oktober 2022

Fredag d. 21. okt. Kl. 7.30 er der afgang fra Valby st. Kl. 9.00 er der afgang fra Bymidten 18b, 4050 Skibby. Herfra kører vi til Ystad hvor vi skal med færgen Kl. 12.30.  vi ankommer ca. kl. 14.30 til Hotel Allinge.
 Herfra har man eftermiddagen til egen disp. Om aften venter der os en dejlig Aftenbuffet.

Lørdag d. 22. okt. Efter morgenmaden er der rundtur på Nordbornholm med guide, Her skal vi blandt andet se og høre om Hammershus, det nye besøgscenter, Østerlars rundkirke som er fra 1100-tallet, Helligdomsklipperne hvor vi besøger de særegne klippartier. I ” Den sorte” gryde” kan man med lidt held se Danmarks største edderkop der hedder ” Grotteederkoppen. I Gudhjem venter der os en dejlig fiskebuffet på Gudhjem Røgeri. Her vil der også blive lidt tid på egen hånd hvor man kan nyde byens smukke huse som giver en helt speciel stemning. Efter dagens oplevelser kører vi retur til hotellet hvor der venter os en dejlig Aftenbuffet.

Søndag d. 23. okt. Efter morgenmaden er der lidt tid til sig selv, ca. kl. 12.00 kører bussen til Fru Petersens café i Østermarie. Hvor der kl. 13.00 venter os et stort kagebord m.m. Herfra kører vi retur til hotellet hvor vi om aften ventet os en dejlig Aftenbuffet.

Mandag d. 24. okt. Efter morgenmaden er der rundtur på Sydbornholm med guide, Her skal vi blandt andet se og høre om naturen, de fortryllende fiskerlejer som ligger med en fantastisk udsigt over Østersøen og de mange klippeskær, vi besøger også Danmarks største vingård hvor vinbonden tager imod os og giver et par smagsprøver på gårdens vine, her vil der også være en frokost. Vi kommer også forbi Svaneke, Nexø, Dueodde samt Snogebæk som har en helt specie atmosfære. Haven er anlagt som en ø-havn, her finder man røgeri, restauranter, is fabrik, kunsthåndværkere, en lille chokolade fabrik samt mange små hyggelige butikker. Efter dagens oplevelser kører vi retur til hotellet hvor der venter der en dejlig Aftenbuffet.

Tirsdag d. 25. okt. Efter morgenmaden, tjekker vi ud fra hotellet ca. kl. 9.00 herfra kører vi til færgen og forlader Solskinsøen med færgen kl. 10.30. Vi forventer ankomst i Skibby ca. kl. 15.00. og ved Valby st. ca. kl. 16.00

pris pr. person 4737,- kr. Inkl. Prisen.
Transport.
Hotel Allinge med halvpension.
All inclusive fra kl. 18.00 – 21.00 øl, vand og husets vine. Samt kaffe/the/juice hele dagen.
Lørdag frokost på Gudhjem Røgeri.
Søndag Kagebord på Fru Petersens café.
Mandag frokost på Vingården.
Oplevelser alle dage. 

Alle Drikkevarer er for egen regning.
Tillæg for enkeltværelse 4 nætter 800,-                                                                                                                 
Ved tilmelding betales et depositum på 1000 kr.
Restbeløbet betales senest d. 1. august 2022.

Book din tur på 22 700 409 eller send en mail til
fjordrejser@gmail.com

Ret til ændringer forbeholdes. HUSK PAS