Solskinsøen Bornholm inkl. helpension. Søndag d. 13. juni - Onsdag d. 16. juni 2021.

Søndag d. 13. juni. Kl. 9.00 er der afgang fra Bymidten 18b, 4050 Skibby. Herfra kører vi til Ysted hvor vi skal med færgen Kl. 12.30. Her venter der os en frokoste med en øl, vand eller glas vin til. Vi ankommer til Griffen spa Hotel ca. kl. 14.00. Herfra har man eftermiddagen til egen disposition, her har man mulighed for et besøg på Hjorts keramikfabrik eller bare gå en tur ved vandet.

Mandag d. 14. juni. Efter morgenmaden er der rundtur på Nordbornholm med guide. Her skal vi blandt andet se og høre om Hammershus, det nye besøgscenter, Østerlars rundkirke.som er fra 1100-tallet. Helligdomsklipperne hvor vi besøger de særegne klippartier. I " Den sorte " gryde " kan man med lidt held se Danmarks største edderkop der hedder " Grotteederkoppen ". I Gudhjem venter der os en dejlig frokostbuffet på Restaurant Brøddan. Her vil der også blive lidt tid på egen hånd hvor man kan nyde byens smukke huse som giver en hel speciel stemming. Efter dagens oplevelser kører vi retur til hotellet.

Tirsdag d. 15. juni. Efter morgenmaden er der rundtur på Sydbornholm med gudide. Her skal vi blandt andet se og høre om naturen, de fortryllende fiskerlejer som ligger med en fantastisk udsigt over østersøen samt de mange klippeskær. Vi skal også besøg Danmarks største vingård hvor vinbonden tager imod os og giver et par smagsprøver på gårdens vine, mens han fortæller om at være vin Pioneer i Danmark, her vil vi slutte med en frokost. Vi kører også forbi Svaneke, Nexø, Dueodde samt Snogebæk som har en helt specie atmosfære. Haven er anlagt som en ø-havn, her finder man røgeri, restauranter, is fabrik, kunsthåndværkere, en lille chokolade fabrik samt mange små hygglige butikker. Efter dagens oplevelser kører vi retur til hotellet.

Onsadg d. 16. juni. Efter morgenmaden tjekker vi ud fra hotellet ca. kl. 11.00 herfra kører vi lidt rundt på Bornholm, med mulighed for at kigge op til de sidste forberedelser til Folkemødet. Vi vil også runde et røgeri hvis man vil have noget med hjem. Frokost holder vi på en hyggelig skovrestaurant. Vi forlader solskinsøen med færgen kl. 14.30 og forventer ankomst i Skibby ca. kl. 18.00.

Pris pr. person kr. 4764.- 
Transpor. Opholde på  Hotel Griffen spa med 1/2 pension.
Frokost søndag, mandag, tirsdag & onsdag.
Samt oplevelse med guide.
Næsten alle Drikkevarer er for egen regning. 
Tillæg for enkeltværelse 3 nætter 900.-
Tillæg for havudsigt & balkon 3 nætter 600.- 
Prisen er baseret på min 25 deltagere.

Ved tilmelding betales et depositum på 1000.- 
Restbeløbet betales senest d. 6 april 2021.

Ring & Book din tur på 22 700 409 eller send en mail til
fjordrejser@gmail.com 
Ret til ændringer forbeholdes: Husk pas.