Solskinsøen Bornholm inkl. Helpension. Mandag d. 27. sep. - Torsdag d. 30. sep. 2021.

SOMMERTILBUD

Mandag d. 27. sep. Kl. 09.00 er der afgang fra Bymidten 18b, 4050 Skibby. Herfra kører vi til Ystad hvor vi skal med færgen Kl. 12.30. Her venter der os en frokost med en øl, vand eller glas vin til. Vi ankommer til Griffen spa Hotel ca. kl. 14.00. Herfra har man eftermiddagen til egen disposition i Rønnes gamle bydel. Med mulighed for et besøg på Hjorts Keramikfabrik eller bare gå en tur ved vandet, om aften er der en 2-retters menu efterfulgt af kaffe.

Tirsdag d. 28. sep. Efter morgenmaden er der rundtur på Nordbornholm med guide, Her skal vi blandt andet se og høre om Hammershus, det nye besøgscenter, Østerlars rundkirke som er fra 1100-tallet, Helligdomsklipperne hvor vi besøger de særegne klippartier. I ” Den sorte” gryde” kan man med lidt held se Danmarks største edderkop der hedder ” Grotteederkoppen. I Gudhjem venter der os en dejlig frokostbuffet på Restaurant Brøddan. Her vil der også blive lidt tid på egen hånd hvor man kan nyde byens smukke huse som giver en helt speciel stemning. Efter dagens oplevelser kører vi retur til hotellet hvor der venter os en 2-retters menu efterfulgt af kaffe.

Onsdag d. 29. sep. Efter morgenmaden er der rundtur på Sydbornholm med guide, Her skal vi blandt andet se og høre om naturen, de fortryllende fiskerlejer som ligger med en fantastisk udsigt over Østersøen og de mange klippeskær, vi besøger også Danmarks største vingård hvor vinbonden tager imod os og giver et par smagsprøver på gårdens vine, mens han fortæller om at være vin Pioneer i Danmark, her vil der også være en frokost. Vi kommer også forbi Svaneke, Nexø, Dueodde samt Snogebæk som har en helt specie atmosfære. Haven er anlagt som en ø-havn, her finder man røgeri, restauranter, is fabrik, kunsthåndværkere, en lille chokolade fabrik samt mange små hyggelige butikker. Efter dagens oplevelser kører vi retur til hotellet hvor der venter os en 2-retters menu efterfulgt af kaffe.

Torsdag d. 30. sep. Efter morgenmaden, tjekker vi ud fra hotellet ca. kl. 11.00 herfra kører vi lidt rundt på Bornholm, hvor vi vil runde et røgeriet hvis man vil have noget med hjem. Frokost holder vi på en hyggelig skovrestaurant. Vi forlader Solskinsøen med færgen kl. 14.30. Vi forventer ankomst i Skibby ca. kl. 18.00.

Før pris pr. person 4850,- kr. Ny pris pr. person 4210,- kr. - Inkl. Prisen.
Transport.
Griffen spa Hotel med halvpension.
Samt frokost & oplevelser alle dage. 
Alle Drikkevarer er for egen regning.
Tillæg for enkeltværelse 3 nætter 900,- 
Tillæg for havudsigt & balkom 3 nætter 600,-                                                                   
Ved tilmelding betales et depositum på 1000 kr.
Restbeløbet betales senest d. 14. juli 2021

Book din tur på 22 700 409 eller send en mail til fjordrejser@gmail.com

Ret til ændringer forbeholdes. HUSK PAS