Fanø, Rømø, Mandø & Sild inkl. helpension. Mandag d. 31. maj - Torsdag d. 3. juni 2021.

 

Mandag d. 31. maj. Kl. 7.00 er der afgang fra Bymidten 18b, 4050 Skibby. Hvor vi Kører til Esbjerg og derfra videre med færgen til Fanø, her starter vi med en frokost, derefter er der 2 timer guidet rundtur samt lidt tid på egen hånd. Derefter kører vi tilbage til fastlandet hvor vi bliver indlogeret på Hotel Tønderhus, jomfrustien 1, 6270 Tønder.

Tirsdag d. 1. juni. Efter morgenmaden kører vi til færgen mod Sild, på færgen får vi servert en let frokost. På Sild er der en guidet rundtur, herfra kører vi til ECCOs outletbutik hvor der også vil være kaffe & kage hos café sko.Herfra kører vi tilbage til hotellet.

Onsdag d. 2. juni. Efter morgenmaden kører vi til Ribe, herfra kører vi med traktorbussen ca. kl. 11.00 til Mandø hvor der vil være en guidet tur, samt 2-retters menu på Mandø kro. Vi forlader Mandø ca. kl. 15.00 herfra kører vi tilbage til hotellet.

Torsdag d. 3. juni. Efter morgenmad & tjek-ud fra hotellet. Derfra går turen til Højer Pølser hvor vi får smagsprøver, herfra kører vi videre til Schackenborg Slotkro hvor vi får serveret en frokost, herfra går turen hjemad med et stop på Fyn.Vi forventer at være i Skibby ca. kl. 19.00.


Pris pr. person kr. 4850.-
Transpot. Ophold på Hotel Tønderhus med 1/2 pension.
Kaffe & kage tirsdag på Café Sko.
Frokost mandag, tirsdag, onsdag & torsdag.
Samt oplevelse med guide.
En tur til Fleggaard hvis man har lyst.

Alle Drikkevarer er på egen regning.
Prisen er baseret på min 25 deltagere.
Depositum på 1000.- indbetales ved bestilling af rejsen.
Tillæg for eneværelse 3 nætter 900.-
Restbeløbet betales senest d. 1. april 2021.

Ring på 22 700 409 og book din tur eller send en mail til:

fjordrejser@gmail.com

Ret til ændringer forbeholdes: HUSK PAS.