Opleve Öland en herlig ø i Østersøgen inkl. ½ pension. Mandag d. 13. - Fredag d. 17. september 2021

Oplev Öland er en herlig og overraskende ø i Østersøen, blot et smut over den flotte bro fra Kalmar. Trods den korte afstand fra fastlandet byder Öland på sit helt eget univers. Naturen er enestående, nogle steder gold og barsk, andre steder frodig og med mange spændende plantearter. Den sydlige tredjedel af Öland består af alvar, en flad kalkstensslette meden stor artsrigdom af planter, som er optaget på UNESCOs verdensarv liste. Derudover byder Öland på flere fortidsminder som jernalderborge og mindesmærker som runestene, der stammer tilbage fra vikingetiden samt hundredvis af vindmøller.

Mandag d. 13. september. Kl. 9.00 er der afgang fra Bymidten 18b, 4050 Skibby. Herfra går turen via broerne til Öland. Der vil være pause undervejs, hvor der er tid til at nyde frokosten
(frokost for egen regning). Vi forventer ankomst til Hotel Skansen, Tingshusgatan 1, 386 30 Färjestaden Sverige. ca. kl. 16.00. hvor aftensmad nydes på hotellet.

Tirsdag d. 14. september. Efter et dejligt morgenmåltid skal vi opleve Öland fantastiske natur og høre dens spændende historie med lokalguide. Vi medbringer madpakker fra hotellet. Eftermiddagen er til oplevelser på egen hånd. Aftensmaden nydes på hotellet.

Onsdag d. 15. september. Efter et dejligt morgenmåltid går turen mod Glasriket. Vi besøger Vibesger Boda Glasbruk, hvor der bliver tid på egen hånd til at opleve glassets udvikling og shoppe i den skønne butik. Vi medbringer madpakker fra hotellet. Turen går herefter mod Kalmar, hvor vi på egen hånd kan opleve den hyggelige by. Besøg de spændende butikkerne, museer, pubber, cafeer og gallerier i de brostenbelagte middelalderkvarterer eller Kalmars smukt bevarede renæssanceslot. Vi mødes igen på en lokal restaurant til aftensmad og hyggeligt samvær.

Torsdag d. 16. september. Efter et dejlige morgenmåltid går turen til den nordlige del af øen, hvor vi besøger Sollidens Slott og Park. På en omvisning oplever vi slotsparkens fantastiske have, og selve slottet nyder vi udefra. Frokost og kaffe nydes i Cafeen. Vi er tilbage på hotellet sidst på eftermiddagen. Aftensmaden nydes på hotellet.

Fredag d. 17. september. Efter morgenmaden går turen atter mod Danmark via broerne. Der vil være pause undervejs, hvor der er tid til at nyde frokosten (frokost for egen regning).
Vi forventer ankomst ca. kl. 18.00 i Skibby.

Pris pr. person kr. 5435,- 
4 x overnatning i delt dobbeltværelse inkl. Morgenmad.
3 x frokost.
2 x aftensmad på Hotellet, 1 x aftensmad på lokal restaurant.
Udflugt med lokalguide samt entre til oplevelser.
Tillæg eneværelse: Kr. 1200,- pr. person.

Alle Drikkevarer er på egen regning.
Prisen er baseret på min 35 deltagere.
Depositum på 1000,- indbetales ved bestilling af rejsen.
Restbeløbet betales senest d. 1. juli 2021. 

Ring & Book din tur på 22 700 409 eller send en mail til.
fjordrejser@gmail.com
Ret til ændringer forbeholdes: HUSK PAS.