Djursland inkl. ½ pension.

Mandag d. 6. juni - Torsdag d. 9. juni 2022

Aflyst manglende tilmelding

 

Mandag d. 6. juni. Kl. 7.30 er der afgang fra Valby Station og kl. 9.00 er der afgang fra Bymidten 18b, 4050 Skibby. Hvor vi kører over Fyn her vil der være en pause, herfra forsætter til Aarhus hvor der bliver lidt tid på egen hånd til hygge og shopping. Herefter vi kører videre til Grenå. Vi forventer ankomst ca. Kl. 16.00. Hvor vi bliver indlogeret på Hotel Gjerrild Kro, Gjerrild Bygade 16, 8500 Grenå. Her venter os en velkomstdrink samt 2-retters menu.

Tirsdag d. 7. juni. Efter morgenmaden kører vi til Nationalparken Mols Bjerg, Hvor vi skal se den skønne natur, derfra kører vi til Ree Park Safari, Hvor vi skal have nogle spændende timer i naturskønne område. Ree Park er en safaripark der ligger ved Ebeltoft, Dyreparken er omgive af 125 hektar park og jord her vil man opleve masse af eksotiske dyr. Her kan man tag en tur rundt i parken med toget som er for egen regning. Man kan også gå på caféen hvor man kan købe mad - kaffe og div, eller nyde en smurt madpakke som kan købes på hotellet for 68 kr. man kan også selv smører en madpakke om morgen for 30 kr. hvis man har lyst til det.
Efter dagens oplevelser kører vi retur til hotellet hvor der venter os en 2-retters menu.

Onsdag d. 8. juni. Efter morgenmaden kører vi til den smukke by Mariager hvor vi skal besøge den gammel Mariager Kirke som er fra ca. 1400-tallet, herfra kører vi til Mariager saltcenter. I sydehytten, kan du opleve hvordan saltet bliver til. I ”saltminen”, er der biografen, udstillingen, salthaven og saltbad, hvor i kan blive forkælet fra yderst til inderst. Her kan man også købe mad - kaffe og div, eller nyde en smurt madpakke som kan købes på hotellet for 68 kr. man kan også selv smører en madpakke om morgen for 30 kr. Efter dagens oplevelser kører vi retur til hotellet hvor der venter os en 2-retters menu.

Torsdag d. 9. juni. Efter morgenmaden, tjekker vi ud fra hotellet ca. Kl. 11.00 herfra kører vi hjemad. Vi forventer ankomst i Skibby ca. Kl. 17.00 og Valby Station ca. kl. 18.30

Pris kr. 3710,- Det inkluderer:  
Transport.
3 x Hotel Gjerrild Kro med halvpension
oplevelser.

Alle Drikkevarer er på egen regning.
Prisen er baseret på 25 deltagere.
Ved tilmelding betales et depositum på 1000 kr.
Restbeløbet betales senest d. 1. maj 2022


Book din tur på 22 700 409 eller send en mail til fjordrejser@gmail.com

Ret til ændringer forbeholdes.