Din sikkerhed på rejsen

SNART KØRER FJORDREJSER SIKKERT OG TRYGT IGEN!

 

Med pæne og sikre skridt åbner Danmark sig igen, og inden længe kan vi tage af sted på busrejser i Danmark (og snart Tyskland) igen. Som altid har tryghed og sikkerhed været i højsædet, når vi har sendt vores gæster afsted på rejse og oplevelser. Det være sig både undervejs og under rejsen. Det gælder ikke mindst nu, hvor vi forbereder os på at kunne komme afsted på busrejse igen. Vi har derfor igangsat nogle særlige tiltag for at tage vare på både gæster, chauffører og rejseledere i forbindelse med COVID-19-situationen. Under hensyntagen til gældende retningslinjer og nedenstående tiltag, så føler vi os overbeviste om, at gæster, buschauffører og rejseledere i samarbejde igen kan få gode rejseoplevelser og opleve rejsefællesskabet – med rette afstand.

 

Hygiejne under busrejsen

 

• Ventilationen sikrer, at luften i bussen udskiftes 7-8 gange i timen.

• Rejseleder og chauffør er til enhver tid opdateret i forhold til de seneste retningslinjer fra myndighederne i forhold til god hygiejne og symptomer.

• Alle har adgang til håndsprit i bussen

• Busserne rengøres dagligt med særligt fokus på de såkaldte kontaktpunkter. Samt renses efter hver tur med BioCid, der dræber alle vira og bakterier. Effekten holder i 14. dage. Midlet benyttes bla. af Frederikssund Kommune på alle institutioner.

• Chauffør og rejseleder bærer handsker i forbindelse med håndtering af bagage

• Der er synligt informationsmateriale i bussen. Her følger vi myndighedernes anvisninger, se www.sst.dk/…/Beskyt-dig-selv-og-andre-mod-smitte-med-ny-cor…

 

Hoteller og restauranter

Alle hoteller er underlagt retningslinjerne fra myndighederne med overordnet fokus på at holde afstand og sikre højt niveau af hygiejne. Du kan læse mere om retningslinjerne her: https://em.dk/…/covid-19-her-er-de-nye-retningslinjer-til-…/

 

Hvad kan du selv gøre?

Din indsats betyder lige så meget som vores, og derfor er det vigtigt, at du bliver ved med at holde fast i de gode takter, så vi trygt kan rejse sammen. Derfor:

• Bliv hjemme, hvis du har det mindste tegn på sygdom eller formoder at være smittet.

• Hold afstand, vask og afsprit hænder.