Ø hop Fanø, Rømø, Mandø & Sild inkl. helpension. Mandag d. 4. juli - Fredag d. 8. juli - 2022

Udsolgt

Mandag d. 4. juli. Kl. 7.30 er der afgang fra Valby Station og kl. 9.00 er der afgang fra Bymidten 18b, 4050 Skibby. Hvor vi kører over Fyn med et lille stop på vejen, herfra fortsætter vi mod Bredebro ECCO outlet hvor der venter en frokost på Cafe Sko kl. 13.00 her vil der værre tid til at shoppe lidt hvor man får 10 %. kl. 15.00 er der kaffe & kage på Cafe Sko. Derfra kører vi til hotellet hvor vi bliver indlogeret på Hotel Smaaga, Hauptstrasse 20, D – 25923 Süderlügum. Hvor der er aftensmad.

Tirsdag d. 5. juli. Efter morgenmaden kører vi til færgen Esbjerg – Fanø her vil der værre frokostbuffet kl. 12.00 på Nørby Kro. Kl. 13.15 kører vi en 2,5 timers guidet rundtur på Fanø.
Herfra kører vi tilbage til hotell
et hvor der er aftensmad.

Onsdag d. 6. juli. Efter morgenmaden kører vi til Rømø hvor vi skal med færgen videre til Sild, på færgen får vi serveret en let frokost. På Sild er der en guidet rundtur samt kaffe & kage, herfra kører vi til biltoget som kører os til fastlandet Tyskland, herfra kører vi tilbage til hotellet hvor der er aftensmad.

Torsdag d. 7. juli. Efter morgenmaden kører vi til Ribe, herfra kører vi med traktorbussen ca. kl. 11.00 til Mandø hvor der vil være en guidet tur, samt frokost på øen. Vi forlader Mandø ca. kl. 15.00. Herefter kører vi tilbage til hotellet, hvor der er aftensmad.

Fredag d. 8. juli. Efter morgenmad og tjek-ud fra hotellet. Derpå går turen til Højer Pølser hvor vi får smagsprøver, derefter kører vi til Schackenborg Slotskro hvor vi får serveret en let frokost inkl. 1 genstand kl. 13.00. Derfra går turen hjemad med et stop på Fyn. Vi forventer at være i Skibby ca. kl. 18.30. og Valby Station ca. kl. 20.00.

Pris pr. person 4325.- kr. Inkl. i prisen
Transport.
Opholdet på Hotel Smaga i Süderlügum med ½ pension.                             
Kaffe & kage mandag & onsdag.
Frokost mandag, tirsdag, onsdag, torsdag & fredag.
Samt oplevelse med guide.  
En tur til Fleggaard hvis man har lyst.                                                                                                                                            

Alle Drikkevarer er på egen regning. 
Prisen er baseret på min 30 deltagere.
Depositum på 1000,- indbetales ved bestilling af rejsen.
Tillæg for enkelt værelse 4 nætter 375,- 

Restbeløvet besles senest d. 1. juni 2022.

Ring på 22 700 409 & Book din tur eller send en mail til. 
fjordrejser@gmail.com 

Ret til ændringer forbeholdes: HUS PAS: